top of page
icon5.png

Mun

Vad är munnen om inte kommunikation? Musklernas spel i mungiporna, när du uttrycker olika känslor genom att mungiporna dras upp, ner eller åt sidorna, visar tänder i ett skratt eller skyler dem i ett mer försiktigt leende? Givetvis kan du även prata med munnen och inte att förglömma äta, dricka och pussas. 

 

Precis som alla kroppens vävnader utsätts även munnen för förändring genom livet. Jordens dragningskraft exempelvis förlänger överläppen och när du separerar läpparna visas underkäkens istället för överkäkens tänder. Eller så pekar mungiporna söderut och du kanske möts av frågan varför du är ledsen eller sur.

 

IMG_5897.JPG

Hos oss på Dermagi får du en kompetent bedömning och förslag på möjlig åtgärd för att vårda, återskapa och förbättra.  Alla våra ingrepp genomförs i lokalbedövning och tar i regel 1-2 timmar. Räkna med ett par veckor för läkningsprocessen. På Dermagi bemöts du av erfarna, kunniga och engagerade specialister som älskar sitt jobb och att möta patienter! 


När du bokar tid för en konsultation är det viktigt att du tänker genom vad du vill uppnå. Vid konsultation stämmer vi av dina förutsättningar och lägger en realistisk plan. I priset ingår operation och kontroller tills allt är läkt. För att läsa mer utförlig information kring de olika ingreppen klicka här.

Prislista

Läpplyft (måsvinge)

Munvinkelplastik
Läpplyft + munvinkelplastik

Intyg / Utlåtande

Second opinion

19.000 SEK
15.000 SEK
30.000 SEK
1500 SEK
2000 SEK

Vi debiterar uteblivet besök som inte avbokats minst 24 timmar före.

Konsultation och operation sker efter överenskommelse och förskottsbetalning via Swish 123 6355 341

eller bankgiro 211-6788.

Vid bokning av operation betalas 50 % av operationskostnaden inom en vecka och resterande 50 % senast 14 dagar innan operationsdagen.
 

Lagstadgad moms ingår i angivna priser på kosmetiska behandlingar.

bottom of page