Mun

Vad är munnen om inte kommunikation? Musklernas spel i mungiporna, när du uttrycker olika känslor genom att mungiporna dras upp, ner eller åt sidorna, visar tänder i ett skratt eller skyler dem i ett mer försiktigt leende? Givetvis kan du även prata med munnen och inte att förglömma äta, dricka och pussas. 

 

Precis som alla kroppens vävnader utsätts även munnen för förändring genom livet. Jordens dragningskraft exempelvis förlänger överläppen och när du separerar läpparna visas underkäkens istället för överkäkens tänder. Eller så pekar mungiporna söderut och du kanske möts av frågan varför du är ledsen eller sur.

 

Hos oss på Dermagi får du en kompetent bedömning och förslag på möjlig åtgärd för att vårda, återskapa och förbättra.  Alla våra ingrepp genomförs i lokalbedövning och tar i regel 1-2 timmar. Räkna med ett par veckor för läkningsprocessen. På Dermagi bemöts du av erfarna, kunniga och engagerade specialister som älskar sitt jobb och att möta patienter! 


När du bokar tid för en konsultation är det viktigt att du tänker genom vad du vill uppnå. Vid konsultation stämmer vi av dina förutsättningar och lägger en realistisk plan. I priset ingår operation och kontroller tills allt är läkt. För att läsa mer utförlig information kring de olika ingreppen klicka här.

Prislista

Läpplyft (måsvinge)

Munvinkelplastik
Läpplyft + munvinkelplastik

16.000 SEK

12.000 SEK

28.000 SEK

Vi debiterar utebliven konsultation som inte avbokats minst 24 timmar före avsatt tid. 

Vid bokad behandling betalas 50% av beloppet senast 14 dagar före operation,

faktura bifogas i samband med utskick av information inför ingrepp. 

Resterande belopp debiteras i samband med operation. 

 

Betalningssätt som erbjuds är faktura, swish och vid önskemål även betalning via Klarna. 

 

Lagstadgad moms ingår i angivna priser på estetiska behandlingar.

Kontakt

Besöksadress:

Propellergatan 7b, 211 16 Malmö

info@dermagi.se

+46703-440277

  • Facebook
  • Instagram

© Skapad av Pelican Sunday