top of page
icon6.png

Hud

Är din hud jämn till yta och pigment? Har du fått fläckar, prickar, knölar eller ojämnheter? Har du fått ärr som stör?

 

Huden är vårt största organ och den påverkas av både inre och yttre faktorer som syns och känns. I takt med tiden förändras hormonnivåer och huden blir tunnare och mindre elastisk.

Andra faktorer kan bidra till överskott och förändrad kontur. Kanske undrar du över nya prickar eller annat som inte funnits tidigare och växer sakta.

IMG_5880.JPG

Hos oss på Dermagi får du en kompetent bedömning och förslag på möjlig åtgärd för att vårda, återskapa och förbättra. Alla våra ingrepp genomförs i lokalbedövning och tar i regel 1-2 timmar. Räkna med ett par veckor för läkningsprocessen. På Dermagi bemöts du av erfarna, kunniga och engagerade specialister som älskar sitt jobb och att möta patienter! 

När du bokar tid för en konsultation är det viktigt att du tänker genom vad du vill uppnå. Vid konsultation stämmer vi av dina förutsättningar och lägger en realistisk plan. I priset ingår operation och kontroller tills allt är läkt. För att läsa mer utförlig information kring de olika ingreppen kan du klicka här.

Prislista

Hudöverskott

Ärrplastik

Hudförändring

Intyg / Utlåtande

Second opinion

Från 8000 SEK

Från 4500 SEK

Från 6000 (upp till 3) SEK

1500 SEK

2000 SEK

Vi debiterar uteblivet besök som inte avbokats minst 24 timmar före.

Konsultation och operation sker efter överenskommelse och förskottsbetalning via Swish 123 6355 341

eller bankgiro 211-6788.

Vid bokning av operation betalas 50% av operationskostnaden inom en vecka och resterande 50% senast 14 dagar innan operationsdagen.

Lagstadgad moms ingår i angivna priser på kosmetiska behandlingar.

bottom of page