top of page
icon4.png

Kropp

Kroppen är vårt alldeles egna fantastiska instrument. I kroppen lever vi, med kroppen kommunicerar vi och den är källa till både glädje och bekymmer. 

 

Inte alltid uttrycker den det vi känner; händelser och tid lämnar spår som kanske inte stämmer överens med insidan? Vi på Dermagi är experter på ett antal olika åtgärder som kan bidra till ökad överensstämmelse av ut- och insida. 

 

Det kan finnas bristområden som med fettransplantation kan få ett uppskattat tillskott. Ojämna konturer kan förbättras med fettsugning eller ärrplastik om ett område är påverkat i funktion och utseende. Alla våra ingrepp genomförs i lokalbedövning och ibland med tillägg av rogivande medicin. De tar i regel 1-2 timmar. Räkna med ett par veckor för läkningsprocessen. På Dermagi träffar du erfarna, kunniga och engagerade specialister som älskar sitt jobb och att möta patienter! 

IMG_5871.JPG

När du bokar tid för en konsultation är det viktigt att du tänker genom vad du vill uppnå. Vid konsultation stämmer vi av dina förutsättningar och lägger en realistisk plan. I priset ingår operation och kontroller tills allt är läkt. För att läsa mer utförlig information kring de olika ingreppen kan du klicka här. 

Prislista

Fettransplantation

Fettsugning

Bukplastik lokalbedövning / narkos

Intyg / Utlåtande

Second opinion

Från 12.000 SEK
Från 10.000 SEK
Pris efter individuell bedömning
1500 SEK

2000 SEK

Vi debiterar uteblivet besök som inte avbokats minst 24 timmar före.

Konsultation och operation sker efter överenskommelse och förskottsbetalning via Swish 123 6355 341

eller bankgiro 211-6788.

Vid bokning av operation betalas 50 % av operationskostnaden inom en vecka och resterande 50 % senast 14 dagar innan operationsdagen.

Lagstadgad moms ingår i angivna priser på kosmetiska behandlingar.

bottom of page