Kropp

Kroppen är vårt alldeles egna fantastiska instrument. I kroppen lever vi, med kroppen kommunicerar vi och den är källa till både glädje och bekymmer. 

 

Inte alltid uttrycker den det vi känner; händelser och tid lämnar spår som kanske inte stämmer överens med insidan? Vi på Dermagi är experter på ett antal olika åtgärder som kan bidra till ökad överensstämmelse av ut- och insida. 

 

Kanske bär du på ett implantat som inte längre bidrar till ditt välbefinnande? Det kan finnas bristområden som med fettransplantation kan få ett uppskattat tillskott. Ojämna konturer kan förbättras med fettsugning eller ärrplastik om ett område är påverkat i funktion och utseende. Alla våra ingrepp genomförs i lokalbedövning och ibland med tillägg av rogivande medicin. De tar i regel 1-2 timmar. Räkna med ett par veckor för läkningsprocessen. På Dermagi träffar du erfarna, kunniga och engagerade specialister som älskar sitt jobb och att möta patienter! 

När du bokar tid för en konsultation är det viktigt att du tänker genom vad du vill uppnå. Vid konsultation stämmer vi av dina förutsättningar och lägger en realistisk plan. I priset ingår operation och kontroller tills allt är läkt. För att läsa mer utförlig information kring de olika ingreppen kan du klicka här. 

Prislista

Fettransplantation

Fettsugning

Uttag implantat (bröstproteser) 

Förminskning inre blygdläppar

Från 11.000 SEK

Från 8.000 SEK

15.000 SEK

22.000 SEK

Vi debiterar utebliven konsultation som inte avbokats minst 24 timmar före avsatt tid. 

Vid bokad behandling betalas 50% av beloppet senast 14 dagar före operation,

faktura bifogas i samband med utskick av information inför ingrepp. 

Resterande belopp debiteras i samband med operation. 

 

Betalningssätt som erbjuds är faktura, swish och vid önskemål även betalning via Klarna. 

 

Lagstadgad moms ingår i angivna priser på estetiska behandlingar.

Kontakt

Besöksadress:

Propellergatan 7b, 211 16 Malmö

info@dermagi.se

+46703-440277

  • Facebook
  • Instagram

© Skapad av Pelican Sunday