top of page
Icon-2.png

Hals

Övergång från ”knopp till kropp” markeras av en fin ”midja”, en tydlig avsmalning i profil och silhuett. Genom halsens viktiga ledningsbanor förmedlas huvudets signaler till kroppen och genom halsens rörelser riktas huvudets sinnesorgan mot omvärlden. Ett otroligt viktigt och känsligt område!

 

Genom livet anpassar sig även halsen till de dagliga vanor och krav. I kombination med hudens minskande elasticitet, tyngdkraft och otaliga andra faktorer kan halsen förändras till det yttre med mjukare övergång till haka/käke, hud som hänger eller hudveck som inte slätas ut. Kanske vill du återställa en tydligare käklinje eller ta bort ett hudöverskott nedom hakan? Ojämna konturer kan förbättras med fettsugning, fettransplantation och/eller hudplastik.

IMG_5920.JPG

Åtgärderna går utmärkt att kombinera och alla ingrepp genomförs i lokalbedövning. Räkna med ett par veckor för läkningsprocessen. På Dermagi träffar du erfarna, kunniga och engagerade specialister som älskar sitt jobb och att möta patienter! 

 

När du bokar tid för en konsultation är det viktigt att du tänker genom vad du vill uppnå. Vid konsultation stämmer vi av dina förutsättningar och lägger en realistisk plan. I priset ingår operation och kontroller tills allt är läkt. För att läsa mer utförlig information kring de olika ingreppen klicka här.

Prislista

Hudplastik haka/hals

Fettsugning haka/hals

Hudplastik käklinje

Fettransplantation käklinje/haka/hals

Fettsugning & fettransplantation underkäke
 

Intyg / Utlåtande

Second opinion

14.000 SEK

16.000 SEK

26.000 SEK

14.000 SEK
27.000 SEK

 

1500 SEK

2000 SEK

Vi debiterar uteblivet besök som inte avbokats minst 24 timmar före.

Konsultation och operation sker efter överenskommelse och förskottsbetalning via Swish 123 6355 341

eller bankgiro 211-6788.
Vid bokning av operation betalas 50% av operationskostnaden inom en vecka och resterande 50% senast 14 dagar innan operationsdagen.

Lagstadgad moms ingår i angivna priser på kosmetiska behandlingar.

bottom of page