Hals

Övergång från ”knopp till kropp” markeras av en fin ”midja”, en tydlig avsmalning i profil och silhuett. Genom halsens viktiga ledningsbanor förmedlas huvudets signaler till kroppen och genom halsens rörelser riktas huvudets sinnesorgan mot omvärlden. Ett otroligt viktigt och känsligt område!

 

Genom livet anpassar sig även halsen till de dagliga vanor och krav. I kombination med hudens minskande elasticitet, tyngdkraft och otaliga andra faktorer kan halsen förändras till det yttre med mjukare övergång till haka/käke, hud som hänger eller hudveck som inte slätas ut. Kanske vill du återställa en tydligare käklinje eller ta bort ett hudöverskott nedom hakan? Ojämna konturer kan förbättras med fettsugning, fettransplantation och/eller hudplastik.

Åtgärderna går utmärkt att kombinera och alla ingrepp genomförs i lokalbedövning. Räkna med ett par veckor för läkningsprocessen. På Dermagi träffar du erfarna, kunniga och engagerade specialister som älskar sitt jobb och att möta patienter! 

 

När du bokar tid för en konsultation är det viktigt att du tänker genom vad du vill uppnå. Vid konsultation stämmer vi av dina förutsättningar och lägger en realistisk plan. I priset ingår operation och kontroller tills allt är läkt. För att läsa mer utförlig information kring de olika ingreppen klicka här.

Prislista

Hudplastik haka/hals

Hudplastik käke

Fettransplantation käklinje

Fettsugning käklinje

Fettsugning hals

10.000 SEK

10.000 SEK

 12.000 SEK

10.000 SEK

10.000 SEK

Vi debiterar utebliven konsultation som inte avbokats minst 24 timmar före avsatt tid. 

Vid bokad behandling betalas 50% av beloppet senast 14 dagar före operation,

faktura bifogas i samband med utskick av information inför ingrepp. 

Resterande belopp debiteras i samband med operation. 

 

Betalningssätt som erbjuds är faktura, swish och vid önskemål även betalning via Klarna. 

 

Lagstadgad moms ingår i angivna priser på estetiska behandlingar.

Kontakt

Besöksadress:

Propellergatan 7b, 211 16 Malmö

info@dermagi.se

+46703-440277

  • Facebook
  • Instagram

© Skapad av Pelican Sunday